Rezervirajte smještaj:

[date* date placeholder "Date of arrival"] [date date-151 date-format:dd/mm/yy placeholder "Date of departure"]

mob: +385 91 5274266, tel: +385 21761387
Jelsa 34 (Vitarnja), Hvar Island, Croatia

19. sijenja 2017. at 13:18 · · 17.241 komentar

Grad Hvar – zanimljivosti, plaže i smještaj

Grad Hvar jedinstven je spoj raskošne mediteranske prirode, bogate i slojevite kulturno-povijesne baštine, te mondene turističke suvremenosti…

Smješten u slikovitom prirodnom okružju, okrenut južnoj, sunčanoj strani svijeta, koja mu je podarila svu mediteransku privlačnost i vedrinu, okrenut moru koje mu je uzvratilo sjajnom i neponovljivom povjesnicom, Hvar je neiscrpna riznica prizora, ugođaja i avantura.

Ime mu dolazi od riječi PHAROS – grčkog naziva za otok Hvar i grad koji se nekoć nalazio na mjestu današnjeg Starog Grada (a od kojega je Hvar u 13. st. preuzeo naslov otočkog središta).

Slavu i moć Hvar je stekao tijekom srednjeg vijeka kao važna luka u okviru mletačkoga pomorskog imperija. Danas je pak turističko središte otoka i jedno od najomiljenijih turističkih odredišta dalmatinske rivijere – gradić nasmijanih i ljubaznih žitelja gotovo u potpunosti predanih turizmu.

Plaže su glavna atrakcija otoka Hvara – idealno mjesto za opuštanje na Jelsi su upravo predivne plaže. Apartmani Palma su udaljeni svega 40ak metara do najbliže plaže. Navodimo pet najboljih: Plaža Mina, Grebišće, Zenčišće, Vitarnja i male uvale na putu do Vrboske.

Categories: Otok Hvar, Jelsa

apartmani_palma

apartmani_palma

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.

17241 Comments